Hyper PigmentatieWat is het?


Bij hyperpigmentatie is er sprake van een ophoping van huidpigment. Hierdoor ontstaan plaatselijk donkere plekken in de huid.
Melanine is het belangrijkste huidpigment; een donkerbruine kleurstof die door bepaalde cellen in de bovenste huidlaag wordt gemaakt.
De aanmaak van grote hoeveelheden melanine (waardoor hyperpigmentatie ontstaat) kan het gevolg zijn van te veel blootstelling aan zonlicht of hormoonveranderingen.

Hoe ontstaat het?

Er zijn zo veel verschillende oorzaken voor door pigmentatie veroorzaakte verkleuringen van de huid, dat er voor niemand aan te ontkomen valt.
Dan nog zijn sommige risicofactoren te verminderen of zelfs praktisch uit te schakelen.
Een verkleurde huid kan bijvoorbeeld voorkomen vanwege een acné aanval, maar ook door het ouder worden, veranderingen in je hormoonhuishouding, en zelfs door stress en vochtgebrek in de huid.
Uit onderzoek blijkt dat UVA- en UVB-stralen enkele van de voornaamste veroorzakers zijn van pigmentvlekken en huidverkleuringen.
Dat is ook geen wonder. De zon is immers de factor bij uitstek die de huid aanzet tot pigmentatie, ofwel toename van de hoeveelheid pigment in de huid.

Hoe wordt het behandeld?

Hyperpigmentatie kan bij Schoonheidssalon Jacqueline Paumen zeer goed behandeld worden.
Zo hebben wij verschillende peelingen zoals de; Green peel,Melawave treament,Microdermabrasie en lichtere behandelingen die de huid oplichten.
Tevens hebben wij ook voor thuis producten die de huid egaliseren en uw teint oplichten.
En niet geheel onbelangrijk; u kunt bij ons ook zeer goede SPF's kopen.

Zwangerschapsmasker
Een andere vorm van overmatige pigmentvorming is het zwangerschapsmasker. Dit zijn donkere vlekken in het gezicht en soms de nek. Bij donkere vrouwen zijn ze vaak juist wat lichter van kleur dan de omliggende huid. Ze worden veroorzaakt door de zwangerschapshormonen. De kans groter om er bij pil gebruik weer een te ontwikkelen.

Vlekken zijn onschuldig en verdwijnen meestal weer geleidelijk na de bevalling. Wel hebben vrouwen die het eenmaal hadden, een wat grotere kans om er bij een volgende zwangerschap weer last van te krijgen. 
Ga als je een zwangerschapsmasker hebt niet in de zon liggen.
Je wordt dan niet meer egaal bruin, maar het pigment hoopt zich op in de vlekken, die dus juist erger worden. Bescherm je gezicht daarom met hoge SPF tot een maand of drie na je zwangerschap

Gratis intake

Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek, zodat wij kunnen kijken welke behandelingen of producten voor uw huid geschikt zijn.


Afspraken annuleren
Bent u helaas verhinderd? Het kan voorkomen dat u verhinderd bent om naar een gemaakte afspraak te komen.
Bij verhindering dient u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren anders wordt de afspraak 100% in rekening gebracht bij de opdrachtgever (client). Dit geldt ook als de cliënt niet op de afspraak komt zonder afzegging.
Afspraken kunnen alleen telefonisch geannuleerd worden op werkdagen (niet op feest- en zondagen). 
Schoonheidssalon Jacqueline Paumen behoudt zich het recht voor afspraken kosteloos af te zeggen of te verzetten in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid, sterfgeval of ernstige ziekte van familie of dierbare, waardoor opdrachtnemer (Schoonheidssalon Jacqueline Paumen) zijn opdracht niet naar behoren kan uitvoeren. 
 


OPTIONEEL TIJDENS BEHANDELING (EXTRA)


AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een afspraak maken bij onze schoonheidssalon?
Dat kan eenvoudig via het contactformulier of telefonisch.


AANGESLOTEN BIJ:
  anbos - Beleza Brielle