Green Peel

Green Peel behandeling in Enschede

Green Peel®

Geschikt voor vrouwen en mannen

3 oplossingen voor een gezonde en mooie huid in harmonie met de natuur

De huid is complex en gelukkig het potentieel van GREEN PEEL ® Herbal Peeling ook.
Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio heeft de GREEN PEEL ® Herbal Peeling constant verbeterd over de jaren heen. Het resultaat is een behandelingsmethode, individueel aanpasbaar aan de noden van de huid van elke klant.
Door de hoeveelheid kruiden aan te passen aan de huidconditie en het huidtype, is het mogelijk om een behandelingsplan op maat voor te stellen. Een natuurlijke, plantaardige formule ontwikkeld volgens dermatologische principes.
Of het nu een zachte verfrissing, een actieve revitalisering of een intensieve peeling wordt – jij beslist de doelstelling van de behandeling na een grondige huidanalyse en een gesprek met de schoonheidsspecialiste.

Wat zijn de indicaties voor een GREEN PEEL®?

- Bij rimpels, zowel de diepe als de oppervlakkige
- Huiden die met zware acne te maken hebben gehad
- Grove poriën
- Grove littekens, rest acné littekens
- Verbrandingen
- Huidverslappingen
- Huidbeschadigingen door de zon, zonschade
- Pigmentvlekken
- Cellulite
- Striae, zwangerschapsstrepen
- Verslapping van buikwand, dijen en bovenarmen


 

Green Peel fresh up

GREEN PEEL Kräuterschälkur Fresh Up
De snelle mooimaker
Green Peel ® Fresh Up

 

De zachte methode voor een frissere uitstraling en glans

De Green Peel Fresh Up behandeling is voor iedere klant die net dat “ietsje” meer wenst zoals een zachte teint-verfrisser, een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten of een doeltreffende hydratatie van de huid. Uw schoonheidsspecialiste zal haar expertise delen bij het bespreken van aanvullende behandelingen met jou.

Beauty to go

Green Peel® Fresh Up vitaliseert de cellen – jouw huid straalt met nieuwe frisheid.
Is de klassieker voor een frisse uitstraling bij een speciale gelegenheid, zoals een party of een belangrijke business meeting. Ook ideaal om preventief te werken tegen huidveroudering, verlies aan elasticiteit, zelfs als dit nog niet zichtbaar is.

De frisheid kick. Zonder peeling effect

Bij deze methode, is er ook geen peeling effect. In plaats daarvan, wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er klaarder en frisser uit. GREEN PEEL® Fresh Up vitaliseert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies- zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont.


Tarief behandeling € 95,00


Green Peel Energy

GREEN PEEL Kräuterschälkur Energy
Een zichtbare vitale teint
Green Peel ® Energy

Probleemoplossend met een gerichte regeneratie ondersteuning

Green Peel ® Energy is een behandeling die haar belofte houdt – ze geeft de huid een energieboost, die onmiddellijk zichtbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. De activatie van de bloedcirculatie en het metabolisme resulteert in een natuurlijke huidverbetering.
Dit is de ideale behandeling voor de huid in nood aan een boost om te regenereren.

De vitaliteits- en regeneratiekick zonder peeling effect

Deze behandeling met natuurlijke kruiden voorziet de huid zichtbaar van energie. Het stimuleert de bloedcirculatie en het metabolisme wat leidt tot een natuurlijke verbetering van de huidtextuur zonder enig peeling effect. GREEN PEEL® Energy voorziet jouw huid van de natuurlijke energie die ze nodig heeft om de cellen te vernieuwen. Het helpt om leeftijd gerelateerde huidaandoeningen te verminderen alsook onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen te verminderen. De behandeling verbetert zichtbaar de huidteint en harmoniseert de huidoppervlakte. Het werkt ideaal in een intensieve behandelingskuur meerdere keren per jaar.


Tarief behandeling €125,00 ( inclussief ampullen voor thuisgebruik)


Green peel Classic

GREEN PEEL Kräuterschälkur Classic

Regeneratie en vernieuwing
Green Peel ® Classic

Een nieuwe huid in 5 dagen

Zuivere, natuurlijke substanties werken samen om jouw schoonheid te herstellen! Een mengeling van verschillende kruiden en algen, die mineralen, enzymen en vitamines bevatten, geven de huid een nieuwe, frisse uitstraling. Deze speciale mengeling wordt in de huid gemasseerd volgens een specifieke techniek door kwalitatief getrainde professionele schoonheidsspecialisten.

Dit resulteert in een zachte peeling van de bovenste laag van de epidermis dankzij de micropartikels van de kruiden. De absorptiekwaliteiten van de huid verbeteren en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Huidproblemen verminderen zichtbaar dankzij de peeling

De circulatie van de huid verhoogt merkbaar, terwijl het metabolisme, de aanvoer van zuurstof en nutriënten verbetert. Afhankelijk van de individuele behandeling en het huidtype begint de huid na 3 dagen te peelen, wat kan variëren van lichte schilfering tot duidelijk zichtbare vervelling.
De reactie van de huid na de behandeling hangt af van de individuele regeneratiecapaciteit van de huid. In ieder geval zal de bovenste laag van de epidermis op een volledig natuurlijke manier peelen. Vanaf het ogenblik dat de frisse, nieuwe huid verschijnt heeft ze nood aan speciale verzorging en extra bescherming. Specifiek ontwikkelde producten zullen de behandelingsresultaten ondersteunen en versterken.

Regeneratie en vernieuwing met peeling effect

Gedurende deze periode dient de huid thuis verder behandeld te worden met speciale Dr. Schrammek producten. Om de GREEN PEEL® kruidenbehandeling af te ronden, voert de schoonheidsspecialiste een “beauty finish” behandeling uit na 5 dagen en voedt de nu heel ontvankelijke huid met waardevolle ingrediënten.


Tarief behandeling € 250,00 (Inclussief nabehandeling in de salon)

 

Gratis Intake

Schoonheidssalon Jacqueline Paumen biedt de mogelijkheid tot een gratis intake + huidanalyse. Hierna kunt u, indien gewenst, een afspraak maken voor een speciaal op uw huid afgestemde vervolgbehandeling.

Behandeling op afspraak


Afspraken annuleren
Bent u helaas verhinderd? Het kan voorkomen dat u verhinderd bent om naar een gemaakte afspraak te komen.
Bij verhindering dient u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren anders wordt de afspraak 100% in rekening gebracht bij de opdrachtgever (client). Dit geldt ook als de cliënt niet op de afspraak komt zonder afzegging.
Afspraken kunnen alleen telefonisch geannuleerd worden op werkdagen (niet op feest- en zondagen). 
Schoonheidssalon Jacqueline Paumen behoudt zich het recht voor afspraken kosteloos af te zeggen of te verzetten in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid, sterfgeval of ernstige ziekte van familie of dierbare, waardoor opdrachtnemer (Schoonheidssalon Jacqueline Paumen) zijn opdracht niet naar behoren kan uitvoeren. 
 


OPTIONEEL TIJDENS BEHANDELING (EXTRA)


AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een afspraak maken bij onze schoonheidssalon?
Dat kan eenvoudig via het contactformulier of telefonisch.


AANGESLOTEN BIJ:
  anbos - Beleza Brielle