Wimperpermanent

Met Wimperpermanent heeft u altijd fraai gekrulde wimpers. Mooi en met een volle intense oogopslag. Wat u ook doet en waar u ook gaat of staat. U gaat ermee naar bed en u staat er weer mee op.

Bij een wimperpermanent worden de wimpers gekruld en daarna meestal geverfd.

 
De behandeling duurt ongeveer 45 min. en het resultaat van de krul blijft gemiddeld 8 weken. Hoelang de kleur blijft zitten is afhankelijk van een aantal factoren.

Een gemiddelde is 4 tot 6 weken maar, hoe lichter je eigen haartjes zijn hoe sneller ze vaak verlichten. Vooral bij de eerste paar keren. Als je het regelmatig doet is de haarschacht vaak meer van kleur doordrongen en zal het ook langer blijven zitten.

Wimperpermanent geeft je ogen extra dimensie, haartjes die recht vooruit steken gaan als een waaiertje om je oog liggen waardoor het lijkt dat je meer wimpers hebt, maar waardoor je ook met het aanbrengen van slechts een klein beetje mascara een fantastisch resultaat krijgt.

Als je blonde haartjes hebt is het resultaat uiteraard het meest opvallend maar ook mensen met donkere haartjes vinden de wimperpermanent vaak ideaal omdat ze daardoor een mooiere wimpercurve krijgen en het aanbrengen van mascara aanzienlijk makkelijker wordt.

Wimperpermanent is niet schadelijk voor je ogen en je haartjes breken er niet van af. Verder is het een korte en ongevaarlijke behandeling in de schoonheidssalon.

Tarief

Wimperpermanent € 27,50
Wimperpermanent tijdens een gelaatsbehandeling € 22,50
Verven wimpers € 10,00
Afspraken annuleren
Bent u helaas verhinderd? Het kan voorkomen dat u verhinderd bent om naar een gemaakte afspraak te komen.
Bij verhindering dient u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren anders wordt de afspraak 100% in rekening gebracht bij de opdrachtgever (client). Dit geldt ook als de cliënt niet op de afspraak komt zonder afzegging.
Afspraken kunnen alleen telefonisch geannuleerd worden op werkdagen (niet op feest- en zondagen). 
Schoonheidssalon Jacqueline Paumen behoudt zich het recht voor afspraken kosteloos af te zeggen of te verzetten in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid, sterfgeval of ernstige ziekte van familie of dierbare, waardoor opdrachtnemer (Schoonheidssalon Jacqueline Paumen) zijn opdracht niet naar behoren kan uitvoeren. 
 


OPTIONEEL TIJDENS BEHANDELING (EXTRA)


AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een afspraak maken bij onze schoonheidssalon?
Dat kan eenvoudig via het contactformulier of telefonisch.


AANGESLOTEN BIJ:
  anbos - Beleza Brielle