SLENDERTONE BEHANDELING  
    ( afvallen d.m.v. spierstimulatie)  

Actie Slendertone
Heeft u nog nooit een Slendertone behandeling ondergaan en wilt u zich overtuigen van het resultaat (gemiddeld 1/2 cm tot 1 cm per keer / per plaats!) Maak dan nu gebuik van een eenmalige proefbehandeling.

I.p.v. € 27,50 (30 minuten) betaalt u nu slechts € 25,00.

Actie Kuur 10 + 2 gratis=€ 275,00 voor 12 behandelingen (per behandeling 30 minuten)

Slendertone
Bijna iedereen kent het probleem. Het lichaam trainen vergt tijd en inspanning. Bovendien duurt het vaak lang voordat het figuur verbetert of is het resultaat niet helemaal naar wens. Om de spieren in korte tijd extra te trainen is Slendertone een handig hulpmiddel. 

Een resultaat dat heel snel zichtbaar zal zijn...
Probleemzones van het lichaam zoals, buikheupen, bovenbenen, bovenarmen en taille kunnen hierdoor hun juiste vorm weer krijgen. De resultaten zijn veelbelovend!

Hoe werkt de professionele apparatuur van Slendertone?
Een elektronisch signaal word via electroden uitgezonden waardoor de zenuw de spier een signaal geeft tot samentrekking. Als reactie op de stimulans trekt de spier zich samen, net als bij een gewone oefening. Wanneer het signaal stopt, ontspannen de spieren zich. De spieren blijven ontspannen totdat de zenuw opnieuw een signaal geeft. In een programma van 40 minuten worden er 1500 spiercontacties gemaakt.

Het grote voordeel daarbij is dat je achteraf geen spierpijn hebt. Slendertone stimuleert en ontspant de spier zonder dat het nodig is om daar intensieve oefeningen voor te doen. De spierstimulans voelt als een tintelende sensatie en de sterkte kan exact geregeld worden.
Dus geen moeizame diëten, het enige wat u hoeft te doen is te gaan liggen op de comfortabele behandelstoel en ontspannen.

Het apparaat
Het slendertone apparaat heeft diverse programma's o.a.voor;

• Afslanken
• Spierversteviging
• Bestrijding cellulites (sinasappelhuid)
• Lymfedrainage
• Postnatale verstevigingskuur (na een zwangerschap)
• Versteviging gezichtsspieren

Hoe vaak?
Het grootste effect van een behandeling is te bereiken wanneer de spieren regelmatig gertraind worden.Een kuur van 12 behandelingen is aan te raden en het advies is minimaal 2 maal per week de spieren te behandelen. Daarna is 1 behandeling per 3 a 4 weken genoeg om het resultaat vast te houden.

Tarief
Prijs per behandeling € 27,50
Prijs kuur € 275,00 (10 behandelingen+ 2 gratis behandelingen)