Goede voetverzorging,een must!

U ziet er natuurlijk graag goed uit.De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vind u heel gewoon.Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede,regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te verkomen.

De voetverzorger kan u daarbij helpen.

Voor wie?

Man of vrouw, jong of oud : iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich weleens, dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op de voeten neerkomt? Wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug - of nekklachten ontstaan.

De voetverzorger bekijkt nauwkeurig de huid en de nagels van uw voeten. Voor optimale hygiene worden uw voeten echter eerst gedesinfecteerd. De behandeling betstaat onder meer uit het weghalen van eelt en likdoorns, het op de juiste manier knippen, verzorgen van de zijkanten van de nagels en het polijsten van de nagelplaat.

Met behulp van moderne apparatuur word u snel en pijnloos geholpen. Als de conditie van voet en been dit toelaat, wordt de behandeling met een ontspannende massage afgerond.

Tarief

Pedicure behandeling € 33,50.
Pedicure tijdens behandeling € 31,00.

Nailart

Voor de zomerdagen is het natuurlijk heerlijk om met open schoenen of teenslippers te dragen.Het word extra leuk om op het strand te lopen met teennagels die vrolijk versierd zijn met nailart.

Je kunt je teennagels in een enkele kleur lakken met hier en daar een versiering,maar natuurlijk zijn teennagels in French Manicure ook een hot item.

Tarief Nail Art € 15,00.Parafinebad

Het is ook mogelijk om de behandeling nog uit te breiden met een heerlijk ontspannende paraffinebad.

Heeft u last van een beschadigde, droge of ruwe huid?

Dan is een paraffinebad de oplossing.
Een paraffinebehandeling is een behandeling waarbij uw handen, worden ondergedompeld in een bad met een speciale warme voedende was (paraffine).
Zodra de paraffine in aanraking komt met lucht hard het uit.
Na een paar keer uw handen of voeten te hebben ondergedompeld worden uw handen of voeten ingepakt in plastic folie en voetschoenen en mag u lekker 15 minuten ontspannen.

De paraffine werkt hetzelfde als een sauna.
Door de warmte worden de poriën geopend en worden de voedende werkstoffen beter in huid opgenomen en worden uw handen weer soepel en zacht..
Mensen die last hebben van een zeer droge huid, kloven of winterhanden krijgen weer zachte en soepele handen en voeten.

Een paraffinebad is ook geschikt voor mensen met reumatische klachten.
Vanwege de warmte zullen zij vermindering van klachten bemerken.
Na afloop wordt de paraffine verwijderd.

Tarief

Parafinebad € 19,50.
Tijdens gezichtbehandeling of Manicure € 15,00