Ontspanningsmassage
Een weldaad voor lichaam en geest

Tijdends deze massage komt niet alleen uw lichaam,maar ook uw geest tot rust.

In de sfeervolle salon,waar het licht is gedempt en een etherische olie zijn geur verspreidt word u,gelegen op een stoel met ingebouwde stoelverwarming,op de maat van zeer rustgevende muziek gemasseerd.

De door mij gegeven massages zijn specifiek gericht op algehele ontspanning.

Na de behandeling zult u als herboren de salon verlaten!

Duur 60 minuten

Tarief € 45,00


Alleen rugmassage 30 min. € 35,00Chocolade massage
Warme cacaoHot chocolat massage is een unieke ervaring

Helder en goudachtig stroomt deze waardevolle cacaoboter, een van de duurste plantaardige vetten, uit de handpalm van de masseur op de huid.

De cacao bevat anti oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme: de cacaoboter met zijn verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti verouderende werking.

De minerale zouten met hun herstellende werking, de looistof met zijn afslankende werking.

Een aantal stoffen in de cacao zorgen ervoor dat het lichaam endorfine aan gaat maken, deze werken in de eerste plaats pijnonderdrukkend, maar zorgen ook voor een gevoel van geluk of euforie.
De chocolat massage is een massage die je vertroetelt.
Verzachtend en gulzig, een moment van heerlijke ontspanning, het gaat om een zintuiglijke onderdompeling van lichamelijk en geestelijk welzijn, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.

Duur 60 minuten.

Tarief € 50,00

 
Hotstonemassage
 Even weg van de wereld

Intense warmte, verzorgende handen, de bijzondere werking van bijzondere stenen, lichaam en geest smelten samen…
Schoonheidssalon Jacqueline Paumen heeft haar programma uitgebreid met een weldadige massage; Hotstone Massage.

Een Hotstone Massage is een lichaamsmassage met warme stenen. De temperatuur van de stenen, waarmee de massage gegeven wordt, ligt om en nabij de 40-45 graden.

De Hotstone Massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen; vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/ eeuwen heen glad gepolijst zijn.

Deze massage is ontstaan in de oudheid. Inca’s, Indianen en Maories plaatsten al de stenen op de accupunctuur punten en streken ze over de meridianen.

Door massage met ervaren handen kun je door de combinatie van warmte en beweging, diep in het spierweefsel komen wat de massage/ behandeling intensief maakt.Tevens worden alle blokades opgeheven. Een Hotstone Massage draagt bij aan zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans.

“Echt genieten” is een goede motivatie om een Hotstone Massage te ondergaan, terwijl deze techniek is ook geschikt voor/bij:
- Spanningen
- Stress
- Spierproblemen
- Fybromyalgie
- Gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose
- Spijsverteringsproblemen
- Slechte doorbloeding

Een intense, weldadige massage. Heerlijk in de koude winterdagen, bijzonder ontspannen na een drukke tijd…U kunt kiezen voor een massage van ;

1 uur (voor of achterzijde)
Tarief € 50,00 

2 uur (voor en achterzijde)
Tarief €85,00

3 uur uitgebreid inclusief gelaat
Tarief €125,00

Heel Puur biedt géén erotiek!

Om masseren tot een kunst te verheffen zijn naast vakbekwaamheid evenzeer handen vol liefde, openheid en vertrouwen nodig.
Om vervelende situaties te vermijden, masseer ik derhalve alleen vrouwen.


Afspraken annuleren
Bent u helaas verhinderd? Het kan voorkomen dat u verhinderd bent om naar een gemaakte afspraak te komen.
Bij verhindering dient u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren anders wordt de afspraak 100% in rekening gebracht bij de opdrachtgever (client). Dit geldt ook als de cliënt niet op de afspraak komt zonder afzegging.
Afspraken kunnen alleen telefonisch geannuleerd worden op werkdagen (niet op feest- en zondagen). 
Schoonheidssalon Jacqueline Paumen behoudt zich het recht voor afspraken kosteloos af te zeggen of te verzetten in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid, sterfgeval of ernstige ziekte van familie of dierbare, waardoor opdrachtnemer (Schoonheidssalon Jacqueline Paumen) zijn opdracht niet naar behoren kan uitvoeren. 
 


OPTIONEEL TIJDENS BEHANDELING (EXTRA)


AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een afspraak maken bij onze schoonheidssalon?
Dat kan eenvoudig via het contactformulier of telefonisch.


AANGESLOTEN BIJ:
  anbos - Beleza Brielle