JPR Mannen behandeling


De Mannenhuid
De huid van de man heeft speciale verzorging nodig.
Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur.
Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of men nu nat of droog scheert.
Het verblijf in ruimten met airconditioning, zoals auto en kantoor, droogt de huid uit door de extreem lage luchtvochtigheidsgraad.
Extra aandacht voor de huid is dan ook geen overbodige luxe, waarbij het van groot belang is dat daarbij producten gebruikt worden die speciaal voor de mannenhuid zijn ontwikkeld.

JPR Men van Lanèche zijn huidverzorgingsproducten die ontwikkeld zijn om de mannenhuid optimaal te voeden en te beschermen. Deze professionele producten worden door uw Lanèche Beauty Expert gebruikt bij de behandeling van de mannenhuid. Bovendien zijn de JPR Men producten verkrijgbaar voor dagelijks thuisgebruik, zodat u uw huid in optimale conditie kunt houden. De producten zijn onderling nauwgezet op elkaar afgestemd, ze vullen elkaar aan en versterken de werking van elkaar. Een uitgebalanceerd samenspel.
JPR MEN SPA AQUA LIFT-OFF BEHANDELING


De behandeling met het JPR Men Spa aqua lift-off masker bevat algen, aminozuren en hydraterende componenten. Deze rijke samenstelling zorgt ervoor dat de werkstoffen in de diepere huidlagen komen, waar de cellen het vocht en werkstoffen absorberen en de celvernieuwing wordt bevorderd. Door toevoeging van ampullen worden er nog meer actieve werkstoffen aan de huid gegeven waardoor ook de versteviging van de huid wordt gestimuleerd. Een unieke behandeling met een direct zichtbaar resultaat. De huid heeft een betere structuur, waarbij lijntjes en rimpels zichtbaar zijn vervaagd.

De behandeling ziet er als volgt uit:

• De behandeling begint met een welkomstmassage, een ontspannen start van een rustgevende behandeling voor lichaam en geest.
• Bij de dieptereiniging van de huid worden onzuiverheden verwijderd en wordt de huid ontvankelijk gemaakt voor het opnemen van alle werkstoffen.
• Op gezicht en hals wordt een collageen-elastine ampul met zeer voedende bestanddelen aangebracht.
• Het JPR Men Aqua Lift-off masker wordt als een pasta aangebracht en neemt langzaam een vaste, maar toch flexibele vorm aan.
• Na de inwerktijd wordt het masker in zijn geheel afgenomen. De huid voelt als herboren aan.
• Tenslotte wordt een hydraterende ampul en de JPR Men 24-uurs crème aangebracht en wordt de behandeling afgesloten met een lichte gezichtsmassage.


Tarief € 65,00


Producten

:


DE TUISVERZORGING VAN UW GEZICHT IN 3 STAPPEN

Stap 1 Elke ochtend

Na het scheren het gezicht wassen met de JPR Men face wash. Breng de JPR Men aftershave gel aan en verdeel het over de geschoren huid. Vervolgens de JPR Men day & night cream aanbrengen op gezicht en hals.

Stap 2 Elke avond

Het gezicht wassen met de JPR Men face wash en vervolgens de JPR Men day & night cream aanbrengen op gezicht en hals.

Stap 3 Eénmaal per week

Voor de avondreiniging het gezicht scrubben met de JPR Men face scrub. Daarna het gezicht wassen met de JPR Men face wash en vervolgens de JPR Men day & night cream aanbrengen op gezicht en hals.

De producten * :

Face Wash
Day & Night Cream
Deodorant
Eau de Toilette
Face Scrub
Shampoo & Shower Gel
After Shave Gel

* Deze producten zijn los verkrijgbaar in de salon of via onze
webshop


Afspraken annuleren
Bent u helaas verhinderd? Het kan voorkomen dat u verhinderd bent om naar een gemaakte afspraak te komen.
Bij verhindering dient u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren anders wordt de afspraak 100% in rekening gebracht bij de opdrachtgever (client). Dit geldt ook als de cliënt niet op de afspraak komt zonder afzegging.
Afspraken kunnen alleen telefonisch geannuleerd worden op werkdagen (niet op feest- en zondagen). 
Schoonheidssalon Jacqueline Paumen behoudt zich het recht voor afspraken kosteloos af te zeggen of te verzetten in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid, sterfgeval of ernstige ziekte van familie of dierbare, waardoor opdrachtnemer (Schoonheidssalon Jacqueline Paumen) zijn opdracht niet naar behoren kan uitvoeren. 
 


OPTIONEEL TIJDENS BEHANDELING (EXTRA)


AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een afspraak maken bij onze schoonheidssalon?
Dat kan eenvoudig via het contactformulier of telefonisch.


AANGESLOTEN BIJ:
  anbos - Beleza Brielle