Eye Lift behandeling

De huid rondom uw ogen is de dunste huid van het lichaam.De eerste tekenen van het verouderingsproces worden rondom de ogen zichtbaar.Het begint met fijne,nauwelijks zichtbare lijntjes,later worden deze lintjes meer zichtbaar als lachrimpeltjes en uiteindelijk worden het blijvende rimpels,ook wanneer de huid ontspannen is.

Ook vermoeidheid tekent zich eerst af bij de ogen.Donkere kringen en/of wllen onder de ogen tekenenen zich al snel af wanneer men niet voldoende nachtrust heeft gehad,

Hiervoor heeft Schoonheidssalon Jacqueline Paumen een perfecte oplossing.......

Geef extra aandacht aan de ogen met de Henriëtte Faroche Active Age Eyelift pads,waarmee lijntjes en rimpels vervagen.ook op wallen en donkere kringen kunt u de eyelift pads toepassen.Het verlicht zware,vermoeide ogen en geeft een frisse blik.

Huidveroudering ontstaat door verlies van collageen en elastine in de huid.De Active Eyelift pads zijn gevriesdroogde,fijnporige biomatrix oogpads met zuivere collageenvezels.De oogpads hebben een hoog vochtinbrengend vermogen en hebben een anti-irritatie effect.De huid word gevoed met collageenvezels die diep in de huid doordringen en zorgen voor een herstel en versteviging van het natuurlijk collageen in de huid.

Meteen nadat u de Active Eye Lift pads gebruikt heeft,krijgen uw ogen al een frisse en jongere uitstraling. Door het liftend effect zijn de lijntjes zichtbaar verminderd.

De active Age Lift pads zijn verkrijgbaar voor thuis gebruik,maar kunnen ook tijdens uw huidverzorgingsbehandeling in de salon worden toegepast.Deze extra verzorging van uw ogen kan in elke behandeling worden opgenomen.

Er is ook de ontspannende oogcontour-hoofdhuidmassage combinatiebehandeling waarbij huidverzorging gecombineerd word met algehele ontspanning van lichaam en geest.
Tarief

Aparte oogbehandeling:Reiniging,peeling,ampul,oogpads,oog/hoofdhuidmassage,oogcreme.
€ 35,00.

Oogbehandeling tijdens gezichtbehandeling
€ 15,00.
(Plus de kosten van de gezichtsbehandeling naar keuze)


Afspraken annuleren
Bent u helaas verhinderd? Het kan voorkomen dat u verhinderd bent om naar een gemaakte afspraak te komen.
Bij verhindering dient u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren anders wordt de afspraak 100% in rekening gebracht bij de opdrachtgever (client). Dit geldt ook als de cliënt niet op de afspraak komt zonder afzegging.
Afspraken kunnen alleen telefonisch geannuleerd worden op werkdagen (niet op feest- en zondagen). 
Schoonheidssalon Jacqueline Paumen behoudt zich het recht voor afspraken kosteloos af te zeggen of te verzetten in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid, sterfgeval of ernstige ziekte van familie of dierbare, waardoor opdrachtnemer (Schoonheidssalon Jacqueline Paumen) zijn opdracht niet naar behoren kan uitvoeren. 
 


OPTIONEEL TIJDENS BEHANDELING (EXTRA)


AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een afspraak maken bij onze schoonheidssalon?
Dat kan eenvoudig via het contactformulier of telefonisch.


AANGESLOTEN BIJ:
  anbos - Beleza Brielle