NU TER INTRODUCTIE; EENMALIGE PROEFBEHANDELING € 60,00 (INCLUSIEF BODYSUITE t.w.v. €35,00!!!!)


Endermologie
LPG Endermologie is een behandeling om de huid te verstevigen en de circulatie te verbeteren, waardoor cellulitis zal verminderen en de elasticiteit van de huid verbetert.
Tijdens een LPG Endermologie Cellu M6 behandeling vindt hoofdzakelijk een diepte-massage plaats volgens het principe van een aanzuig-oprol-uitrol techniek. Hierdoor wordt het bindweefsel versoepeld, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden vocht en afvalstoffen afgevoerd. De Endermologie techniek is niet pijnlijk, integendeel is ze heel ontspannend.
Endermologie is een betrouwbare behandeling. De behandeling ontstond in 1986 en is nog steeds een actuele behandeling.

Endermologie is aangewezen bij;
• Cellulitis, sinaasappelhuid

 Rijbroek
 Huidverslapping
 Oedeem
 Voor/na liposuctie
 Voor een betere verdeling van de vetten
• Centimeterverlies

Contra indicaties
Besmettelijke ziekten, ziektes in het algemeen (kanker), zwangerschap. Medicijnen: cortisone, aspirine, bloed verdunners, antibiotica, antidepressiva.
Van de cliënt wordt verwacht gemotiveerd te zijn en eet en drink gewoonte, indien nodig, te veranderen of bij te stellen.
Tegenwerkende factoren zijn;
Anti conceptie pil (oestrogeen), koffie/frisdrank, slechte eetgewoonte (te weinig of juist te veel eten, te weinig drinken) menopauze, stress/verdriet of angsten.

Behandelingen
Voor de eerste behandeling wordt alles met u doorgenomen en diverse gegevens genoteerd.
De eerste 10 sessies worden 2 keer per week gedaan daarna kan er 1 keer per week verder gegaan worden. De behandeling werkt nog 72 uur door. De gehele behandeling brengt een proces teweeg in het lichaam, gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig om de huidlagen los te maken. Het is dan ook mogelijk dat tijdens of na deze sessies de huid losser (kwabbelig) aan gaat voelen. Pas daarna gaat de huid zich verstevigen. Vaak begint dan ook pas de omvang te verminderen en wordt het resultaat zichtbaar. Een sessie duurt ongeveer 30-35 minuten, tijdens deze behandeling draagt u een speciaal pak.

Hoeveel behandelingen
Over het algemeen is aangenomen dat twintig behandelingen noodzakelijk zijn voor optimale resultaten. Gemiddeld zijn vijtien tot vijfentwintig behandelingen aangewezen. Bij obese personen kan het aantal behandelingen oplopen. Daarna volstaat het om een onderhoudsbehandeling per maand te ondergaan om de resultaten te behouden.
U ondergaat één à twee behandelingen per week. De behandeling duurt ongeveer 35 minuten per keer. (meest gangbare zones zijn de rug, buik, heupen, billen en bovenbenen/armen, nagelang uw wensen uiteraard) Alleszins is het aanbevolen om 48 tot 72 uur tussen elke behandeling te laten.


Bij endermologie werken we 35 minuten op diverse zones.

Endermologie tarief
Prijs per behandeling € 52,50
Prijs per 5 behandelingen: € 250,00
Prijs per 8 behandelingen € 395,00
Prijs per 10 behandelingen: € 450,00
Bodysuite (eenmalige aanschaf): € 35,00

Lypomassage
Bij lypomassage werken we 20 minuten op een zone.
Daardoor heeft u minder behandelingen nodig daar we ons concentreren op een zone. (6-8 behandelingen)

Tarief
Prijs per behandeling € 37,50
Bodysuite (eenmalige aanschaf): € 35,00


Afspraken annuleren
Bent u helaas verhinderd? Het kan voorkomen dat u verhinderd bent om naar een gemaakte afspraak te komen.
Bij verhindering dient u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren anders wordt de afspraak 100% in rekening gebracht bij de opdrachtgever (client). Dit geldt ook als de cliënt niet op de afspraak komt zonder afzegging.
Afspraken kunnen alleen telefonisch geannuleerd worden op werkdagen (niet op feest- en zondagen). 
Schoonheidssalon Jacqueline Paumen behoudt zich het recht voor afspraken kosteloos af te zeggen of te verzetten in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid, sterfgeval of ernstige ziekte van familie of dierbare, waardoor opdrachtnemer (Schoonheidssalon Jacqueline Paumen) zijn opdracht niet naar behoren kan uitvoeren.  


Graag tot ziens bij:

Schoonheidssalon Jacqueline Paumen
Breeweg 32
6067 CJ Linne
0475-204936