Locatie: » Afslanken » Endermologie LPG

NU TER INTRODUCTIE; EENMALIGE PROEFBEHANDELING € 50,00 (INCLUSSIEF BODYSUITE t.w.v. €30,00!!!!)


Endermologie

LPG Endermologie is een behandeling om de huid te verstevigen en de circulatie te verbeteren, waardoor cellulitis zal verminderen en de elasticiteit van de huid verbetert.


Tijdens een LPG Endermologie Cellu M6 behandeling vindt hoofdzakelijk een diepte-massage plaats volgens het principe van een aanzuig-oprol-uitrol techniek. Hierdoor wordt het bindweefsel versoepeld, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden vocht en afvalstoffen afgevoerd. De Endermologie techniek is niet pijnlijk, integendeel is ze heel ontspannend.

Endermologie is een betrouwbare behandeling. De behandeling ontstond in 1986 en is nog steeds een actuele behandeling.


Endermologie is aangewezen bij;

* Cellulitis, sinaasappelhuid
* Rijbroek
* Huidverslapping
* Oedeem
* Voor/na liposuctie
* Voor een betere verdeling van de vetten
* Centimeterverlies

Contra indicaties

Besmettelijke ziekten, ziektes in het algemeen (kanker), zwangerschap. Medicijnen: cortisone, aspirine, bloed verdunners, antibiotica, antidepressiva.

Van de cliënt wordt verwacht gemotiveerd te zijn en eet en drink gewoonte, indien nodig, te veranderen of bij te stellen.


Tegenwerkende factoren zijn;

Anti conceptie pil (oestrogeen), koffie/frisdrank, slechte eetgewoonte (te weinig of juist te veel eten, te weinig drinken) menopauze, stress/verdriet of angsten.

Behandelingen

Voor de eerste behandeling wordt alles met u doorgenomen en diverse gegevens genoteerd.
De eerste 10 sessies worden 2 keer per week gedaan daarna kan er 1 keer per week verder gegaan worden. De behandeling werkt nog 72 uur door. De gehele behandeling brengt een proces teweeg in het lichaam, gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig om de huidlagen los te maken. Het is dan ook mogelijk dat tijdens of na deze sessies de huid losser (kwabbelig) aan gaat voelen. Pas daarna gaat de huid zich verstevigen. Vaak begint dan ook pas de omvang te verminderen en wordt het resultaat zichtbaar. Een sessie duurt ongeveer 30-35 minuten, tijdens deze behandeling draagt u een speciaal pak.


Hoeveel behandelingen

Over het algemeen is aangenomen dat twintig behandelingen noodzakelijk zijn voor optimale resultaten. Gemiddeld zijn vijtien tot vijfentwintig behandelingen aangewezen. Bij obese personen kan het aantal behandelingen oplopen. Daarna volstaat het om een onderhoudsbehandeling per maand te ondergaan om de resultaten te behouden.


U ondergaat één à twee behandelingen per week.
De behandeling duurt ongeveer 35 minuten per keer.(meest gangbare zones zijn de rug,buik,heupen,billen en bovenbenen/armen,nagelang uw wensen uiteraard)
Alleszins is het aanbevolen om 48 tot 72 uur tussen elke behandeling te laten.


Tarief


Prijs per behandeling € 50,00
Prijs per 5 behandelingen: € 237,50
Prijs per 8 behandelingen € 375,00
Prijs per 10 behandelingen: € 425,00
Bodysuite (eenmalige aanschaf): € 30,00

Lypomassage

Bij lypomassage werken we 20 minuten op een zone.
Daardoor heeft u minder behandelingen nodig daar we ons concentreren op een zone.( 6-8 behandelingen)

Tarief

Prijs per behandeling € 35,00

Bodysuite (eenmalige aanschaf): € 30,00